Tandtechniek Leeuwarden

Tandtechniek Leeuwarden

Als u op zoek bent naar een tandtechniek specialist in Leeuwarden dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tandprothetische praktijk Van der Kooi verzorgt tandtechniek in Leeuwarden op het gebied van op maat gemaakte hulpmiddelen die uw gebit ondersteunen, corrigeren of vervangen.

Van der Kooi heeft al 25 jaar ervaring, hierdoor wordt u altijd geholpen door deskundig en gediplomeerd personeel. Bij ons kunt u terecht voor verschillende gebitsprotheses, namelijk:

Tandtechniek Leeuwarden

Elk gebit is uniek, daarom is het belangrijk dat er per persoon gekeken wordt naar de aanpak van het aanmeten van een gebitsprothese. In onze praktijk kunnen we een goed beeld van de situatie in uw mond schetsen. We bespreken de persoonlijke wensen van de klant en kijken naar de staat en de kleur van de tanden. Zo bent u er altijd van verzekerd dat u de juiste prothese krijgt aangemeten.

Specialist in tandtechniek

Zoals al eerder benoemd werd, kunt u bij Van der Kooi terecht voor veel verschillende protheses op het gebied van tandheelkunde. Daarnaast biedt Van der Kooi onderstaande diensten aan:

Bij het aanbrengen van implantaten werken wij altijd nauw samen met een kaakchirurg en een tandarts-implantoloog. Wij verzorgen het uitneembare deel, het kunstgebit. De kaakchirurg plaatst voor u de implantaten in uw kaak.

Een mondbeschermer kan verstandig zijn bij het beoefenen van risicovolle sporten, waarbij uw tanden beschadigd kunnen raken. Een andere vorm van een mondbeschermer is een knarsgebitje, dit voorkomt het knarsen van uw tanden. Het is de bedoeling dat u dit gebitje ’s nachts draagt, om op deze manier beschadiging van de tanden tegen te gaan.

Kosten tandtechniek Leeuwarden

De meeste behandelingen die wij uitvoeren binnen de praktijk worden door uw zorgverzekering vergoed. Neem bij de reparatie van uw kunstgebit uw verzekeringspasje en legitimatiebewijs mee, zodat wij de kosten van de reparatie bij uw zorgverzekering kunnen indienen. De kosten voor deze behandeling worden vanuit de basisverzekering voor u vergoed.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem geheel vrijblijvend contact op met Tandprotheticus Van der Kooi, een begrip voor tandtechniek in Leeuwarden. Kom langs in één van onze vestigingen of maak gelijk een afspraak via het contactformulier0519-297585 of info@tppvdkooi.nl.

Meer informatie over tandtechniek?

0519 - 297585
U kunt natuurlijk ook contact opnemen via onze contactpagina
Neem vrijblijvend contact op