Tandtechniek Groningen

Tandtechniek Groningen

Elk gebit is anders. Het is daarom belangrijk dat bij elk persoon de situatie weer op een andere manier wordt bekeken. Bij praktijk Van der Kooi kunnen we u een goed en helder idee geven van de huidige situatie en de behandeling die we gaan uitvoeren om weer een lach op uw gezicht toveren. Samen met u nemen we de persoonlijke wensen door en kijken naar de staat van uw gebit en bijvoorbeeld de kleur van uw tanden. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan bij het plaatsen van bijvoorbeeld een prothese.

Bij praktijk Van der Kooi in de buurt van Groningen hebben we een aanbod van verschillende diensten die wij uitvoeren aan uw gebit.

Tandtechniek Groningen: van gebitsprotheses tot reparaties

Als u op zoek bent naar een specialist in tandtechniek in de omgeving van Groningen dan kunt u gerust verder lezen. Tandprothetische praktijk Van der Kooi verzorgt tandtechniek op het gebied van op maat gemaakte hulpmiddelen die uw gebit ondersteunen, corrigeren of vervangen.

Van der Kooi beschikt over 25 jaar ervaring, waardoor u altijd geholpen wordt door deskundig en gediplomeerd personeel. Bij ons kunt u terecht voor verschillende gebitsprotheses mogelijk, namelijk:

Voor het volledige aanbod in onze diensten kunt u contact opnemen met onze praktijk.

Tandprotheticus Praktijk Van der Kooi

Zoals al eerder benoemd werd, kunt u bij Van der Kooi terecht voor veel verschillende gebitsprotheses op het gebied van tandheelkunde. Daarnaast biedt Van der Kooi onderstaande diensten aan:

Er wordt altijd nauw samengewerkt met een kaakchirurg en een tandarts-implantoloog bij het aanbrengen van implantaten. Wij verzorgen het uitneembare deel, namelijk het kunstgebit. De kaakchirurg plaatst voor u de implantaten in uw kaak.

Een mondbeschermer kan verstandig zijn bij het beoefenen van risicovolle sporten, waarbij uw tanden beschadigd kunnen raken. Een andere vorm van een mondbeschermer is een knarsgebitje, dit is een maatregel tegen knarsetanden. U moet dit gebitje ’s nachts dragen, om op deze manier de beschadiging van uw tanden tegen te gaan.

Kosten tandtechniek Groningen

Uw zorgverzekeraar zorgt er in de meeste gevallen voor dat de uitgevoerde behandelingen vergoed worden. Neem altijd uw verzekeringspasje en legitimatiebewijs, zodat wij de kosten van de behandeling kunnen indienen bij uw zorgverzekeraar. Deze worden vanuit de basisverzekering namelijk vaak voor u vergoed.

Voor een volledig overzicht van de kosten is het verstandig om contact op te nemen met uw verzekeraar. Zij kunnen u meer vertellen over de precieze kosten van behandelingen die uitgevoerd kunnen worden door ons.

Geïnteresseerd?

Neem geheel vrijblijvend contact op met Tandprotheticus Van der Kooi, een begrip voor tandtechniek in Groningen. Kom langs in één van onze vestigingen of maak gelijk een afspraak via 0519-297585 of info@tppvdkooi.nl.

Meer informatie over tandtechniek?

0519 - 297585
U kunt natuurlijk ook contact opnemen via onze contactpagina
Neem vrijblijvend contact op