Volledige prothese

Volledige gebitsprothese

De volledige gebitsprothese wordt door meer dan 3 miljoen mensen in Nederland dragen. Ongeveer 800.000 van hen hebben hier in meer of mindere mate problemen mee. Er zijn diverse oorzaken waardoor mensen last hebben van hun gebitsprothese.

Een nieuwe volledige gebitsprothese?

Als gevolg van het slinken van beide kaakhelften zit zowel het boven- als ondergebit op den duur te los. Dit gaat vaak gepaard met klachten als pijn in de mond, slecht kunnen kauwen, spraakproblemen en zelfs problemen met de spijsvertering.

De tandprotheticus biedt hulp

Als een gebitsprothese slechts enkele jaren oud is, dan kan deze vaak worden aangepast. Aan de binnenzijde van de gebitsprothese wordt dan een “voering” aangebracht waardoor de prothese weer goed aansluit op het tandvlees en minder los zit. Een andere mogelijkheid is dat de tanden en kiezen afgesleten zijn of elkaar foutief raken. Dan is een algehele vervanging de beste optie.

Reparatie van uw volledige gebitsprothese

Natuurlijk kunt u bij de tandprotheticus terecht als er een tand af is gebroken, de gebitsprothese gescheurd of gebroken is. Wij stellen de oorzaak van dit ongemak vast om herhaling te voorkomen.

Een volledige gebitsprothese laten aanmeten in Friesland?

Tandprothetische Praktijk Van der Kooi is uw specialist in Friesland voor het aanmeten volledige gebitsprotheses. Door onze 25 jaar ervaring kunnen we u in onze vestigingen in Leeuwarden en Dokkum beste kwaliteit en service tegen de juiste prijs aanbieden.

Meer informatie over de volledige gebitsprothese?

0519 - 297585
U kunt natuurlijk ook contact opnemen via onze contact pagina
Neem vrijblijvend contact op