Tandprotheticus

Tandprotheticus

Wilt u een stralende lach, maar mist u één of meer tanden en/of kiezen? Overweeg dan eens de hulp van een tandprotheticus in te schakelen. Hij/zij kan u helpen uw aangezicht te verbeteren door middel van een prothese. Deze wordt door de tandprotheticus nauwkeurig aangemeten en volledig op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm.

Tandprothese door tandprotheticus

Bij de tandprothetische praktijk van tandprotheticus Van der Kooi kunt u rekenen op expertise op het gebied van tandprotheses. Van der Kooi is namelijk niet alleen technisch opgeleid, maar ook medisch-biologisch. Dit betekent dat de tandprotheses niet alleen door tandprotheticus Van der Kooi worden aangemeten, maar ook volledig zelfstandig worden vervaardigd. Voor een bezoek aan tandprotheticus Van der Kooi is geen verwijzing van de tandarts vereist.

Tandprotheticus Leeuwarden

Bij Tandprotheticus Van der Kooi, dé tandprotheticus van Leeuwarden, bent u aan het juiste adres voor uw tandprothese. Tandprotheticus Van der Kooi, met vestigingen in Dokkum en Leeuwarden, meet uw prothese zorgvuldig aan en spreekt met u uw wensen en behoeften door. Zo kan uw prothese aan de hand van uw wensen worden aangepast en kan dé tandprotheticus van Leeuwarden met u samen uw nieuwe gebit samenstellen die u weer zal doen stralen. Naast tandprotheses kunt u bij Van der Kooi ook terecht voor het plaatsen van kronen en bruggen, het laten maken van mondbeschermers (bijvoorbeeld voor sporten als hockey), knarsbitjes, en allerhande gebitsverzorgingsartikelen.

Tandprotheticus inschakelen

Tandprotheticus Van der Kooi kan niet alleen ingeschakeld worden voor het aanmeten en vervaardigen van tandprotheses. U kunt de tandprotheticus van Leeuwarden en omstreken ook inschakelen voor het controleren van uw huidige tandprothese, het repareren en/of het aanpassen van uw tandprothese kunt u bij Tandprotheticus Van der Kooi terecht. Wanneer u uw nieuw aangemeten tandprothese voor het eerste gaat dragen, zal dit in het begin wennen zijn tijdens het praten en eten. Dit is normaal en vaak maar van korte duur.

NB: ervaart u pijnklachten tijdens het dragen van uw tandprothese? Schakel dan de hulp in van uw tandprotheticus. Een prothese mag namelijk nooit pijn opleveren.

Tandprothetische praktijk Van der Kooi

Bij tandprothetische praktijk Van der Kooi staat kwaliteit en draaggemak voorop. Heeft u vragen en/of opmerkingen over de mogelijkheid van een tandprothese? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u tevens graag van advies. Tot ziens bij Van der Kooi!

Meer informatie over tandoplossingen?

0519 - 297585
U kunt natuurlijk ook contact opnemen via onze contact pagina
Neem vrijblijvend contact op