Tandprotheticus Leeuwarden Weer een stralend gebit

Tandprotheticus Leeuwarden

Mist u een deel van uw tanden of kiezen? Onze tandprotheticus maakt uw gebit weer mooi met een prothese. Welke prothese dat is, is natuurlijk afhankelijk van uw situatie en het aantal ontbrekende tanden. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat u al een kunstgebit of een andere gebitsprothese heeft. In dat geval zijn we er voor u met de verzorging van uw prothese.

U kunt zonder verwijzing van uw tandarts een afspraak maken met onze tandprotheticus. Ook wanneer bijvoorbeeld uw kunstgebit kapot is. De tandprotheticus maakt uw gebit dan terwijl u wacht. U vindt onze praktijk in Leeuwarden.

Tandprothetische Praktijk Van der Kooi in Leeuwarden

Tandprothetische Praktijk Van der Kooi heeft vestigingen in Leeuwarden en Dokkum. Met 25 jaar ervaring bieden wij u de beste kwaliteit tegen de juiste prijs in een prettige sfeer.

Wanneer naar de tandprotheticus?

Kunstgebit-vervaardigenEen bezoekje aan de tandprotheticus is noodzakelijk wanneer u dus een of meerdere tanden of kiezen mist. Een gebitsprothese maakt uw gebit dan weer compleet. Het ontbreken van een tand of kies kan gekomen zijn door een ongelukkige val of door een ongelukje op het hockeyveld. Dit laatste is te voorkomen door altijd mondbescherming te dragen.

Maar ook wanneer uw kies bijvoorbeeld op zo’n manier bedorven is dat we deze niet meer kunnen redden is een prothese noodzakelijk.

Verschillende gebitsprotheses

In Leeuwarden (en Dokkum) bieden we u verschillende soorten tandprotheses:

Verzorging van gebitsprotheses

Bent u al in het bezit van een prothese, dan zijn we er voor de verzorging ervan. Zo geven we u bijvoorbeeld advies over het onderhoud van de tandprothese, even – mocht dat nodig zijn – u doorverwijzen naar onze (tand)arts of onze implantoloog.

Kennismaken in Leeuwarden?

U ziet dat een bezoekje aan een tandprotheticus geen kleinigheid is. Dat begrijpen we maar al te goed. We werken uiteraard alleen met de beste mensen die u de beste kwaliteit bieden in een prettige sfeer. Want ook dat laatste vinden wij en u belangrijk. Maak daarom gerust eens met ons kennis. Neem contact op of bezoek onze vestiging aan de Havingastate 11F in Leeuwarden.

Meer informatie over tandprotheses?

0519 - 297585
U kunt natuurlijk ook contact opnemen via onze contactpagina
Neem vrijblijvend contact op