Tandheelkunde

Tandheelkunde

Onder tandheelkunde vallen alle protheses. Het staat ook wel voor de verzorging van uw tanden. U kunt bij Tandprotheticus Praktijk Van der Kooi terecht voor verschillende gebitsprotheses.

Tandheelkunde

Tandprotheticus Praktijk Van der Kooi is gevestigd in Leeuwarden en Dokkum. Van der Kooi heeft al 25 jaar ervaring, hierdoor wordt u altijd geholpen door deskundig en gediplomeerd personeel. Er zijn verschillende gebitsprotheses mogelijk, namelijk:

Tandprotheticus Praktijk Van der Kooi

Zoals al eerder benoemd werd, kunt u bij Van der Kooi terecht voor veel verschillende protheses op het gebied van tandheelkunde. Daarnaast biedt Van der Kooi onderstaande diensten aan:

Bij het aanbrengen van implantaten werken wij altijd nauw samen met een kaakchirurg en een tandarts-implantoloog. Wij verzorgen het uitneembare deel, het kunstgebit. De kaakchirurg plaatst de implantaten in de kaak.

Een mondbeschermer kan verstandig zijn bij het beoefenen van risicovolle sporten, waarbij uw tanden beschadigd kunnen raken. Een andere vorm van een mondbeschermer is een knarsgebitje, dit voorkomt het knarsen van uw tanden. Het is de bedoeling dat u dit gebitje ’s nachts draagt, om op deze manier beschadiging van de tanden tegen te gaan.

Reparaties

Kunstgebit reparaties voeren we dagelijks uit, dit is mogelijk zonder afspraak. We hebben minimaal een half uur nodig om een reparatie uit te voeren, hierdoor is het zelfs mogelijk om een reparatie uit te voeren terwijl u wacht.

Het herstellen van de pasvorm van uw kunstgebit is ook mogelijk bij Van der Kooi. Hiervoor hebben we zo’n halve dag nodig. De kosten voor reparaties worden vergoed vanuit uw basisverzekering, neem hiervoor altijd uw verzekeringspasje en legitimatiebewijs mee, zodat wij de kosten bij uw verzekeraar kunnen indienen.

Geïnteresseerd of wilt u meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via het contactformulier op onze website, via info@tppvdkooi.nl of via 0519-297585.

 

Meer informatie over tandheelkunde?

0519 - 297585
U kunt natuurlijk ook contact opnemen via onze contactpagina
Neem vrijblijvend contact op