Kunstgebit

Kunstgebit

Een kunstgebit nodig? Daarvoor kunt u bij Tandprothetische praktijk Van der Kooi terecht. Tandprotheticus van der Kooi, met een praktijk gevestigd in Dokkum en Leeuwarden, is de specialist van Friesland in tandprotheses. U krijgt de beste prijs tegen de juiste kwaliteit.

Kunstgebit

Als uw gebit er slecht aan toe is en niet meer te redden is, dan is een kunstgebit een goede oplossing. Dit is een grote verandering, die veel invloed gaat hebben op het kauwen en spreken. Een aantal voordelen zijn dat u geen last meer heeft van lelijke tanden, nare geurtjes of het moeilijk kunnen eten. Het uiterlijk is ook zeker niet onbelangrijk, dit zorgt ervoor dat u weer een stralende lach krijgt. Kunstgebit-vervaardigen

Van der Kooi is gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van kunstgebitten. Hier is geen verwijzing van de tandarts voor nodig. Naast de juiste prijs-kwaliteitsverhouding, biedt Van der Kooi nog meer voordelen:

Naast behandelingen voor een kunstgebit, kunt u ook bij ons terecht voor gebitsbeschermers, knarsplatenimplantaten en reparaties.

Kunstgebit reparatie

U kunt zonder afspraak langskomen om uw kunstgebit te laten repareren, dit is mogelijk in Dokkum en Leeuwarden. De reparatie van uw prothese kan zelfs worden uitgevoerd terwijl u wacht. We hebben hier minimaal een half uur voor nodig. Daarnaast is het mogelijk om de pasvorm van uw prothese te herstellen. Dit neemt zo’n halve dag in beslag.

Kosten

De meeste behandelingen worden door uw zorgverzekering vergoed. Neem bij de reparatie van uw kunstgebit uw verzekeringspasje en legitimatiebewijs mee, zodat wij de kosten van de reparatie bij uw zorgverzekering kunnen indienen. Deze kosten worden vanuit de basisverzekering vergoed. Voor meer informatie over de kosten van een kunstgebit verwijzen wij u graag naar deze pagina

Meer informatie?

Geïnteresseerd? Neem geheel vrijblijvend contact op met Tandprotheticus Van d Kooi, kom langs in één van onze vestigingen of maak gelijk een afspraak via 0519-297585 of info@tppvdkooi.nl.

Meer informatie over een kunstgebit?

0519 - 297585
U kunt natuurlijk ook contact opnemen via onze contactpagina
Neem vrijblijvend contact op