Kunstgebit reparatie in Leeuwarden

Kunstgebit reparatie in Leeuwarden

Heeft u een kunstgebit reparatie in Leeuwarden nodig? Van der Kooi heeft meer dan 25 jaar ervaring in kunstgebit reparatie en staat voor u klaar!

Is uw kunstgebit kapot?

Woont u in Leeuwarden en is uw kunstgebit kapot? Een kapot kunstgebit is natuurlijk extreem vervelend, vooral als u net bezig bent met uw dagelijkse activiteiten. Reparaties aan kunstgebitten voeren wij dagelijks uit, kunstgebit reparatie is één van onze tandprothetische specialiteiten.

Kunstgebit reparatie in Leeuwarden

Snelle service in Leeuwarden

Bij Van der Kooi begrijpen wij dat u niet langer zonder uw kunstgebit wilt zitten dan noodzakelijk is. Als u uw prothese voor 10.00 uur bij ons brengt, is het na 12.00 uur alweer klaar. Komt u na 10.00 uur dan kunt u uw kunstgebit na 15.00 uur komen ophalen.

Kosten van een kunstgebit reparatie

Naast een snelle reparatie kunnen we u ook verblijden met het feit dat een reparatie van uw volledige kunstgebit compleet vergoed wordt door uw zorgverzekering. Indien de reparatie gaat om een gedeeltelijk reparatie, zoals een plaatje of een frameprothese wordt deze niet vanuit de basisverzekering vergoed. Indien dit het geval is wordt u aangeraden hier contact over op te nemen met uw zorgverzekeraar zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Onderhoud aan uw kunstgebit

Ook nadat uw kunstgebit is gerepareerd is het belangrijk dat u deze onderhoudt. Uw kunstgebit is net zoals een eigen gebit niet onderhoudsvrij. Om uw kunstgebit mooi en goed te houden is het belangrijk dat u uw kunstgebit schoonmaakt. Een kunstgebit goed onderhouden, hoe doet u dat? En hoe zit het nu eigenlijk met kleefpasta; kleven daar werkelijk zoveel nadelen aan, of valt het allemaal wel mee, lees hier alles over het reinigingen van uw kunstgebit.

Tandprothetische Praktijk van der Kooi

Tandprothetische Praktijk van der Kooi is uw specialist in Friesland voor behandelingen horend bij protheses, frames, gebitsbeschermers en knarsplaten. Bent u niet op zoek naar kunstgebit reparatie? U kunt bij ons onder andere ook terecht voor één van de de volgende behandeling:

Vandaag nog een afspraak maken?

Maak een afspraak voor kunstgebit reparatie

0519 - 297585
U kunt natuurlijk ook contact opnemen via onze contactpagina
Plan een afspraak in