Implantaten in de bovenkaak

Implantaten in de bovenkaak

Heeft u implantaten in de bovenkaak nodig? Dit kan bij Tandprotheticus Van der Kooi, met vestigingen in Dokkum en Leeuwarden. Met haar 25 jaar ervaring, kunt u hier terecht voor een implantaat behandeling in de bovenkaak, met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Implantaten in de bovenkaak

Een implantaat is een kunstwortel, die in de kaak wordt geplaatst. Dit gebeurt op de plaats waar vroeger uw tanden en kiezen stonden. Implantaten zijn gemaakt van titanium en zien eruit als een soort van schroef. Implantaten kunnenImplantaten in de bovenkaak behandeling een goede oplossing zijn bij een kroon, brug of kunstgebit. De implantaten zorgen voor een sterke basis, het kunstgebit wordt op de kronen bevestigd. Voor een compleet gebit zijn slechts twee tot vier implantaten nodig. Bij het langdurig dragen van een kunstgebit, gaat de kaak/rand slinken, hierdoor kan de gebitsprothese losser komen te zitten. Hier kan pijn door ontstaan, implantaten zijn in zo’n geval een goede oplossing.

Van der Kooi staat bekend om haar deskundige behandelingen, prettige sfeer, uitgebreide nazorg en uitstekende service. Veel van de behandelingen worden vergoed door de zorgverzekering. Naast behandelingen voor een kunstgebit en kronen en bruggen, kunt u ook voor onderstaande behandelingen bij ons terecht:

In samenwerking met de kaakchirurg

Tandprotheticus Van der Kooi werkt bij het plaatsen van implantaten samen met een kaakchirurg. De kaakchirurg plaatst de implantaten en wij verzorgen het kunstgebit. Er zijn zo’n zes afspraken nodig met de tandprotheticus, om het kunstgebit aan te meten op de implantaten. Het bot heeft na de plaatsing van een implantaat zo’n zes tot twaalf weken nodig om vast te groeien rond het implantaat. Het plaatsen van een implantaat gebeurt onder plaatselijke verdoving. Een implantaat wordt vaak in de onderkaak geplaatst, maar het is zeker mogelijk om implantaten in de bovenkaak te plaatsen.

Procedure implantaten

Van der Kooi werkt nauw samen met de kaakchirurg. Vaak komt u met de eerste afspraak bij ons terecht, wij zullen uw mond beoordelen en een behandelplan met u bespreken. Vervolgens verwijzen wij u door naar de kaakchirurg. Zodra de implantaten in de bovenkaak bevestigd zijn en volledig vastzitten in het bot, dan zal de kaakchirurg ons informeren over de stand van zaken. De kaakchirurg verwijst u vervolgens weer door naar ons, zodat wij uw gebit kunnen gaan maken.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak via via 0519-297585 of info@tppvdkooi.nl.

Meer informatie over implantaten?

0519 - 297585
U kunt natuurlijk ook contact opnemen via onze contactpagina
Neem vrijblijvend contact op