Gebitsprothese

Gebitsprothese

Mist u één of meerdere tanden en/of kiezen? Hiermee rond blijven lopen is door de hedendaagse prothetische technieken niet meer nodig. Maak kennis met de mogelijkheden van een gebitsprothese door Tandprothetische Praktijk Van der Kooi in Dokkum en Leeuwarden. Onze missie is het verbeteren van uw aangezicht, waardoor u weer ongegeneerd kan lachen en stralen.

Gebitsprothese mogelijkheden

De mogelijkheden van een gebitsprothese, aangemeten en gemaakt door Van der Kooi, zijn zeer uitgebreid. Zo kunt u kiezen voor een volledige of gedeeltelijke prothese. Een volledige prothese betekent een vervanging van uw hele gebit. Een gedeeltelijke gebitsprothese betekent vervanging van één of meerdere van uw tanden en/of kiezen. Beide mogelijkheden kan zonder een verwijzing van uw tandarts. Heeft u al een gebitsprothese en wenst u een check-up, reparatie of aanpassing? Uiteraard kunt u ook hiervoor bij Tandprothetische Praktijk Van der Kooi terecht.

Naast protheses kunt u bij Van der Kooi ook terecht voor het plaatsen van kronen en bruggen, het laten maken van mondbeschermers voor sporten als hockey, en knarsbitjes.

Gebitsprothese Leeuwarden

Gebitsprotheticus Van der Kooi, met vestigingen in Leeuwarden en Dokkum, meet uw gebitsprothese zeer zorgvuldig aan met de meest nauwkeurige technieken van nu. Na het aanmeten van een gedeeltelijke of volledige prothese gaat tandprotheticus Van der Kooi zelfstandig aan de slag met het op maat maken van uw gebitsprothese. Tijdens het aanmeten kunt u uw wensen en behoeften uitspreken, zodat u uiteindelijk weer door het leven kan gaan met een stralende lach.

Gebitsprothese problemen

Het is normaal dat u bij het dragen van uw gebitsprothese in het begin moet wennen wanneer u praat en eet. Na korte duur is dit verdwenen. Uw gebitsprothese mag geen pijn doen. Wanneer dit wel het geval is raden wij u aan de hulp van uw tandprotheticus in te schakelen. Natuurlijk kunt u hiervoor ook bij tandprotheticus Van der Kooi terecht.

Gebitsprothese laten aanmeten

Laat uw gebitsprothese aanmeten door protheticus Van der Kooi wanneer u verzekerd wilt zijn van kwaliteit. Met inmiddels 25 jaar ervaring bent u hier aan het juiste adres voor een nieuw aangezicht en een volledige ontzorging.

Een zorgvuldig aangemeten en op maat gemaakte gebitsprothese? Neem contact met ons op!

Meer informatie over Gebitsprotheses?

0519 - 297585
U kunt natuurlijk ook contact opnemen via onze contact pagina
Neem vrijblijvend contact op